Tietosuojakäytäntö

24go.me-sivustolla, joka on käytettävissä osoitteessa https://24go.me, yksi tärkeimmistä prioriteeteistamme on kävijöidemme yksityisyys.

Tämä tietosuojakäytäntöasiakirja sisältää 24go.me:n keräämät ja tallentamat tiedot ja sen, miten käytämme niitä. Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai tarvitset lisätietoja tietosuojakäytännöstämme, ota meihin yhteyttä. Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain online-toimintaamme, ja se on voimassa verkkosivustomme kävijöille niiden tietojen osalta, jotka he jakavat ja/tai keräävät 24go.me-sivustolla. Tätä käytäntöä ei sovelleta offline-tilassa tai muiden kanavien kuin tämän verkkosivuston kautta kerättyihin tietoihin.

 

Suostumus

Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt täten tietosuojakäytäntömme ja hyväksyt sen ehdot.

 

Keräämämme tiedot

Henkilötiedot, joita sinua pyydetään toimittamaan, ja syyt, miksi sinua pyydetään toimittamaan niitä, tehdään sinulle selväksi siinä vaiheessa, kun pyydämme sinua toimittamaan henkilötietojasi.

Jos otat meihin suoraan yhteyttä, saatamme saada sinusta lisätietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, meille lähettämäsi viestin ja/tai liitteiden sisällön sekä kaikki muut tiedot, jotka haluat antaa.

Kun rekisteröidyt tiliä varten, saatamme pyytää yhteystietojasi, kuten nimeä, yrityksen nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa.

 

Miten käytämme tietojasi

Käytämme keräämiämme tietoja eri tavoin, muun muassa seuraaviin tarkoituksiin:

tarjota, käyttää ja ylläpitää verkkosivustoamme
Parantaa, muokata ja laajentaa verkkosivustoamme.
ymmärtää ja analysoida, miten käytät verkkosivustoamme
Uusien tuotteiden, palvelujen, ominaisuuksien ja toimintojen kehittäminen.
yhteydenpito sinuun joko suoraan tai jonkin yhteistyökumppanimme kautta, mukaan lukien asiakaspalvelu, päivitysten ja muiden verkkosivustoon liittyvien tietojen toimittaminen sinulle sekä markkinointi- ja myynninedistämistarkoituksiin.
Lähetä sinulle sähköposteja
Etsi ja ehkäise petoksia
Lokitiedostot

24go.me käyttää lokitiedostoja tavanomaisesti. Nämä tiedostot kirjaavat kävijät, kun he vierailevat verkkosivustoilla. Kaikki hosting-yritykset tekevät näin, ja se on osa hosting-palveluiden analytiikkaa. Lokitiedostojen keräämiin tietoihin kuuluvat IP-osoitteet, selaimen tyyppi, Internet-palveluntarjoaja, päivämäärä- ja aikaleima, viittaavat ja poistuvat sivut sekä mahdollisesti klikkausten määrä. Näitä tietoja ei yhdistetä mihinkään henkilökohtaisesti tunnistettaviin tietoihin. Tietojen tarkoituksena on analysoida suuntauksia, hallinnoida sivustoa, seurata käyttäjien liikkumista sivustolla ja kerätä demografisia tietoja.

 

Evästeet ja verkkomajakat

Kuten mikä tahansa muu verkkosivusto, 24go.me käyttää evästeitä. Näitä evästeitä käytetään tallentamaan tietoja, mukaan lukien kävijöiden mieltymykset ja verkkosivut, joita kävijä on käyttänyt tai joilla hän on vieraillut. Tietoja käytetään käyttäjien kokemuksen optimoimiseksi mukauttamalla verkkosivujen sisältöä kävijöiden selaintyypin ja/tai muiden tietojen perusteella.

Jos haluat lisätietoja evästeistä, lue "Mitä evästeet ovat".

 

Google DoubleClick DART-eväste

Google on yksi sivustomme kolmannen osapuolen toimittajista. Se käyttää myös evästeitä, niin sanottuja DART-evästejä, palvelemaan mainoksia sivustomme kävijöille heidän vierailunsa perusteella osoitteessa www.website.com ja muilla sivustoilla internetissä. Kävijät voivat kuitenkin halutessaan kieltää DART-evästeiden käytön vierailemalla Googlen mainos- ja sisältöverkon tietosuojakäytännössä seuraavassa URL-osoitteessa - https://policies.google.com/technologies/ads.

 

Mainoskumppanimme

Jotkin sivustomme mainostajat saattavat käyttää evästeitä ja verkkomajakoita. Mainoskumppanimme on lueteltu alla. Kullakin mainoskumppanillamme on oma tietosuojakäytäntönsä käyttäjätietoja koskevista käytännöistään. Helpomman pääsyn vuoksi olemme linkittäneet niiden tietosuojakäytäntöihin alla.

Googlehttps://policies.google.com/technologies/ads
Mainoskumppanit Tietosuojakäytännöt

Voit tutustua tähän luetteloon löytääksesi kunkin 24go.me-sivuston mainoskumppanin tietosuojakäytännön.

Kolmannen osapuolen mainospalvelimet tai mainosverkostot käyttävät tekniikoita, kuten evästeitä, JavaScriptiä tai Web Beaconeja, joita käytetään 24go.me-sivustolla näkyvissä mainoksissa ja linkeissä, jotka lähetetään suoraan käyttäjien selaimelle. Ne saavat automaattisesti IP-osoitteesi, kun tämä tapahtuu. Näitä tekniikoita käytetään niiden mainoskampanjoiden tehokkuuden mittaamiseen ja/tai niiden mainossisällön personointiin, jota näet verkkosivustoilla, joilla vierailet.

Huomaa, että 24go.me ei pääse käsiksi näihin kolmannen osapuolen mainostajien käyttämiin evästeisiin eikä voi valvoa niitä.

 

Kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöt

24go.me:n tietosuojakäytäntö ei koske muita mainostajia tai verkkosivustoja. Näin ollen kehotamme sinua tutustumaan näiden kolmansien osapuolten mainospalvelimien tietosuojakäytäntöihin tarkempia tietoja varten. Se voi sisältää niiden käytännöt ja ohjeet siitä, miten tietyistä vaihtoehdoista voi kieltäytyä.

Voit poistaa evästeet käytöstä selaimesi asetuksista. Tarkempia tietoja evästeiden hallinnasta tietyillä selaimilla saat selainten omilta verkkosivuilta.

CCPA Privacy Rights (Älä myy henkilökohtaisia tietojani)

CCPA:n mukaan kalifornialaisilla kuluttajilla on muun muassa seuraavat oikeudet:

Pyydä kuluttajan henkilötietoja keräävää yritystä ilmoittamaan, mihin luokkiin ja mitä henkilötietoja yritys on kerännyt kuluttajista.

pyytää yritystä poistamaan kaikki kuluttajaa koskevat henkilötiedot, jotka yritys on kerännyt.

Pyydä, että yritys, joka myy kuluttajan henkilötietoja, ei myy kuluttajan henkilötietoja.

Jos teet pyynnön, meillä on kuukausi aikaa vastata sinulle. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

 

GDPR Tietosuojaoikeudet

Haluamme varmistaa, että olet täysin tietoinen kaikista tietosuojaoikeuksistasi. Jokaisella käyttäjällä on oikeus seuraaviin oikeuksiin:

Oikeus tutustua tietoihin - Sinulla on oikeus pyytää kopioita henkilötiedoistasi. Saatamme periä tästä palvelusta pienen maksun.

Oikeus tietojen oikaisemiseen - Sinulla on oikeus pyytää meitä oikaisemaan virheelliseksi katsomasi tiedot. Sinulla on myös oikeus pyytää, että täydennämme tietoja, jotka mielestäsi ovat puutteellisia.

Oikeus tietojen poistamiseen - Sinulla on tietyin edellytyksin oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi.

Oikeus rajoittaa käsittelyä - Sinulla on oikeus tietyin edellytyksin pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä.

Oikeus vastustaa käsittelyä - Sinulla on tietyin edellytyksin oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen - Sinulla on oikeus pyytää, että siirrämme keräämämme tiedot toiselle organisaatiolle tai suoraan sinulle tietyin edellytyksin.

Jos teet pyynnön, meillä on kuukausi aikaa vastata sinulle. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

 

Lasten tiedot

Toinen painopistealueemme on lasten suojelun lisääminen internetiä käytettäessä. Kannustamme vanhempia ja huoltajia tarkkailemaan, osallistumaan ja/tai valvomaan ja ohjaamaan lasten verkkotoimintaa.

24go.me ei tietoisesti kerää henkilökohtaisia tietoja alle 13-vuotiailta lapsilta. Jos luulet, että lapsesi on antanut tällaisia tietoja verkkosivustollamme, kehotamme sinua ottamaan välittömästi yhteyttä meihin, ja me teemme parhaamme poistaaksemme tällaiset tiedot viipymättä rekisteristämme.

Vertaa kohteita
  • Yhteensä (0)
Vertaa